Klusactie Varenstraat

Op zaterdag 8 0ktober organiseert Stichting Present Soest in samenwerking met Stichting Balans voor het project ‘Energie in Smitsveen’ een klusdag. 16 Vrijwilligers bellen aan bij bewoners van de flats met de nummers 2 t/m 120. Wie thuis is en mee wil doen krijgt gratis energiebesparende producten geplaatst. Wijkbewoners gaan mee om de klussers te ondersteunen als tolk. Zo willen we energiebesparen nog gemakkelijker maken. Want… We doen het samen!

HALLO!

Mogen we
even binnen
komen?

Vrijwilligers komen langs bij u thuis om energiebesparende maatregelen aan te brengen. Het gaat om LED lampen, tochtstrips, een deurborstel, radatorfolie, radiator ventilatoren en een water besparende douchekop.
En dat helemaal gratis!

WANNEER?
Zaterdag 8 oktober 2022

HOE LAAT?
11.30 – 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur

HOE DOET U MEE?
We komen vanzelf bij u langs.

Wilt u GEEN gebruik maken
van de hulp van onze vrijwilligers?
Hang dan 8 oktober de deurhanger
aan uw voordeur die u eerder kreeg.
We slaan dan uw huis over.

HOE WERKT HET?

Tussen 10.30 en 12.00 uur komen vrijwilligers van Stichting Present, samen met een aantal tolken (in ieder geval Arabisch, Turks en Somalisch) aanbellen. Ze leggen uit wat ze komen doen en en kijken in een woning welke energiebesparende producten nodig zijn. Ze hebben LED lampen bij zich, tochtstrips, deurborstels, radiatorfolie, radiatorventilatoren en een waterbesparende douchekop. Tussen 13.00 en 16.00 uur komen ze dan terug met de producten en brengen die aan in de woning. De bewoner hoeft daar helemaal niets voor te betalen, niet voor de producten en niet voor de hulp!

In samenwerking met:

Kies je taal ยป